ØDSTED FESTIVAL

ØDSTED FESTIVAL

HVEM ER VI?

I SOMMEREN 2020 HAVDE VI ARRANGØRER SET FREM TIL AT HAVE ET BRAG AF EN FEST PÅ SOMMERENS FESTIVALER. VI SKULLE HAVE FEJRET AT VÆRE BLEVET STUDENTER, OG DET SKULLE GØRES MED MANÉR. MEN SÅ KOM LORTE-PISSE CORONA, OG VI FIK EN LANG NÆSE... TROEDE VI!

VI BLEV INSPIRERET TIL AT STARTE VORES EGEN FESTIVAL, OG FIK LOV TIL AT AFHOLDE FØRSTE ÅR I NATURSKØNNE OMGIVELSER I ØDSTED HOS EN AF VORES BESTYRELSESMEDLEMMER.


ØDSED FESTIVAL 2020, 2021 og 2022 VAR KÆMPE SUCCESER, OG FORBEREDELSERNE TIL EN ENDNU BEDRE FESTIVAL ER ALLEREDE GODT IGANG!

NU MANGLEDE VI BARE AT FINDE UD AF, HVAD FESTIVALEN SKULLE INDEHOLDE OG AT FÅ DEN STABLET PÅ BENENE. NOGET, SOM VI IKKE KUNNE HAVE GJORT UDEN ALLE DEM, DER HJALP TIL UNDERVEJS

FAQ

HVAD ER EN TJANS?

SOM PARTOUT-GÆST PÅ ØDSTED FESTIVAL SKAL DU, SAMMEN MED VORES ANDRE GÆSTER, VARETAGE/ARBEJDE EN ENKELT TJANS I LØBET AF ELLER EFTER FESTIVALEN. EKSEMPLER PÅ TJANSER KAN VÆRE:

BARTENDER

OPRYDNING

MADLAVNING

TOILETTJANS

AKTIVITETSTJANS


ER DER MAD PÅ FESTIVALEN?

SOM GÆST PÅ ØDSTED FESTIVAL FÅR DU, INKLUDERET I BILLETTEN, GRATIS MORGENMAD OG FROKOST SERVERET TIL DIG PÅ PLADSEN - OM AFTENEN VIL DER VÆRE MULIGHED FOR AT KØBE LÆKKER VEGETARISK MAD FRA FOOD-TRUCKS

KAN JEG PARKERE VED FESTIVALPLADSEN?

JA, DER ER PARKERINGSMULIGHEDER I NÆRHEDEN

KAN JEG FÅ OPLADT MIN TELEFON?

VI TILBYDER OPLADNING AF DIN TELEFON ELLER POWERBANK TIL EN BESKEDEN PRIS

HVILKEN ORDENSREGLER GÆLDER PÅ FESTIVALEN?

PÅ ØDSTED FESTIVAL TOLERERER VI IKKE FØLGENDE:

TYVERI, HÅRDE STOFFER, VOLD OG ALLERVIGTIGST DÅRLIGT HUMØR